Ervaringen

HORNBACH

Al jaren is de zoektocht naar de Beste Klusser van Nederland een bekende campagne van HORNBACH. Dit jaar helpt VisitorControl voor de derde keer bij de registratie van de deelnemers en ons broertje Weerdenburg bouwde de website.

🛡 AVG Proof
Uitnodigen
🎨 Inschrijfpagina op maat
Dashboard

HORNBACH had al een abonnement bij VisitorControl. Alle interne en externe events van de grootste bouwmarkt van Nederland worden al jaren met behulp van deze bezoekersregistratie software georganiseerd.


In 2020 kwam Rosanne Verweij (Coördinator Activaties & Events bij HORNBACH) met het verzoek mee te denken over een soepele registratie van de deelnemers van de beste klusser van Nederland.

Bij voorkeur werden stemrondes, publiceren van vestigingswinnaars en ook het uitnodigen van kijkers voor de grote finale geïntegreerd. --> Gelukt!

Unieke combinatie klus

Ons broertje Weerdenburg. heeft de campagne website gebouwd, zodat de registratie zo natuurlijk mogelijk kon worden ingevoegd. Weerdenburg. ontwikkelde samen met HORNBACH de wireframes, het functioneel ontwerp, maakte het grafisch ontwerp èn bouwde de website.


Strijders kunnen zichzelf aanmelden òf worden aangemeld door iemand anders. Na het aanmelden dienen de deelnemers hun project in. Dit project voorzien ze van een wervende tekst, foto's en eventueel een video, welke door ons platform automatisch wordt geupload naar YouTube. In verschillende fasen, waarin de website steeds een ander uiterlijk en opbouw krijgt, wordt naar de grote finale toe gewerkt.


De samenwerking tussen deze 3 partijen werkt en dus mogen we dit jaar voor de derde keer aan de slag voor deze campagne. En dit jaar wordt grootser dan ooit!

Samen met IDTV, Mediaplus, Dorst & Lesser en natuurlijk HORNBACH maken we er iets moois van!


Bekijk de Beste Klusser van Nederland.
De mannen van VisitorControl denken mee, vooruit en zijn zeer flexibel. Geen stress over bereikbaarheid, deadlines of komt het wel goed? Ze zijn er voor je! Voor HORNBACH bieden zij de perfecte combinatie van campagnewebsite en registratie.
Rosanne Verweij
Rosanne Verweij Coördinator Activaties & Events

Marketing Campagne

  • Deelnemersregistratie
  • Project uploaden
  • Automatisch op YouTube
  • Stemrondes
  • Live stream Finale
  • Samen met Weerdenburg.

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

Hulp nodig Hulp nodig?
📞
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
📧
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
💬
👋🏻 Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!