Ervaringen

Heerlijk Heesch

We hebben nu een perfecte verantwoording richting deelnemers en sponsoren!

🛡 AVG Proof
👛 Betalingen
Dashboard
ℹ Alle info op ÊÊn plek

Een betaalsysteem met vele opties

Op dit event word met meerdere betaal-opties gewerkt. Gasten moeten (met munten) kunnen betalen voor eten en drinken. Sponsoren krijgen een aantal munten bij hun sponsorpakket en moeten eventueel ook achteraf op rekening kunnen betalen zonder daarvoor munten nodig te hebben. Na een aantal jaren experimenteren met turflijsten was het tijd voor een professionaliseringsslag. Die heeft VisitorControl met ze gemaakt.


KNIP het veelzijdig betaalsysteem

Met KNIP hebben we alle vragen ineens op kunnen lossen en daarnaast nog meer omzet voor de deelnemers kunnen realiseren. We introduceerden 2 typen contactloze betaalpassen:

  1. De anonieme KNIP-gastenpas. Deze kreeg de bezoeker gratis bij de aankoop van 'virtuele' munten. Het saldo kun je gemakkelijk controleren via de QR-code. Opwaarderen kan via een betaalpunt of online via dezelfde QR-code. Heb je na het evenement nog saldo op je kaart, laat het dan eenvoudig terugstorten op je eigen rekening.
  2. De sponsorpas kan worden voorzien van het logo van de sponsor en kan vooraf voorzien worden van een saldo. Is de kaart 'leeg', dan kan ook deze worden opgewaardeerd bij de betaalpunten. Ook kan een sponsor er voor kiezen een 'onbeperkte' kaart te nemen. Met deze kaart kun je het hele evenement eten en drinken en wordt achteraf een factuur gestuurd. Ook kan een sponsor een aantal kaarten met saldo bestellen om aan hun relaties te geven.
.
Geert Dollevoet
Geert Dollevoet Sponsoring en communicatie

Gemak voor de deelnemende pop-up restaurants

VisitorControl heeft alle deelnemers voorzien van een contactloze betaalterminal. Op deze terminal kiest de restaurant medewerker de juiste gerechten en scant vervolgens de betaalpas. Klaar!

Op deze manier worden geen rekenfouten meer gemaakt en is er altijd een gedetailleerd inzicht in de aantallen verkochte gerechten.

Heldere overzichten voor iedereen

De deelnemers hebben in het dashboord continue inzicht in de gemaakte omzet. Het achteraf of tussendoor tellen van munten is verleden tijd. Ook de organisatie heeft een heldere verantwoording richting de deelnemers.

Sponsoren ontvangen na afloop van het event een overzicht van de door hen genuttigde gerechten en dranken. Op deze manier onstaat er geen discussie over de rekening.


Mooie bijkomstigheid

Door het betaalgemak en de lage drempel van opwaarderen en betalen op rekening is er een significant grotere omzet gerealiseerd!

Uitdagingen
​​​​​​​

  • Gemakkelijk betalen
  • Betalen via vooraf opgewaardeerd tegoed
  • Kaarten eenvoudig opwaarderen
  • Betalen achteraf op rekening voor sponsorenResultaten

  • KNIP zorgde voor een sluitende administratie
  • Meer omzet door eenvoudig betalen
  • Snelle afhandeling bij de pop-up restaurants
  • Professionele verantwoording richting deelnemers en sponsoren

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

❌
Hulp nodig Hulp nodig?
📞
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
📧
Stuur een e-mail Reactie binnen ÊÊn dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
đŸ’Ŧ
❌ 👋đŸģ Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!