EVENT REGISTRATIE?

Hoe pak je dat nu slim aan?

Het organiseren van een evenement wordt vaak onderschat. Je bent er meer tijd mee kwijt dan je had verwacht en de evenement registratie van begin tot eind soepel laten verlopen.. begin er maar aan. De logische vraag die we regelmatig krijgen: hoe pakken we dat nu slimmer aan? Laten we beginnen bij het begin, een logisch proces.

Event registratie in vier stappen

Elke event registratie uniek. En toch is elke event registratie ook hetzelfde. Nu vraag je jezelf misschien af? Hoe kan dit uniek en hetzelfde zijn. Laten we het toelichten. Elk event is een event op zich met bijzondere wensen. Toch bestaat elke event registratie uit de volgende vier fases:

  1. Uitnodigen
  2. Inschrijven
  3. Check-in
  4. Opvolgen

Misschien voel je het al een beetje aankomen. De grote uitdaging bij een soepele evenement registratie bevindt zich in de overgang naar de volgende fase. Naar wie is de uitnodiging verzonden? Is de uitnodiging al bekeken? Hebben ze zich ingeschreven? Zijn de gegevens gekoppeld aan de check-in? Werkt de hardware soepel zodat alles prettig doorloopt? Wat vond deze persoon van het evenement? Zijn er nieuwe kansen?

Een slimmere oplossing voor evenement registratie? Automatiseren.

Je kunt je voorstellen dat de kans op fouten bij handmatig werk hierbij groot is. En dan hebben we het niet eens over het secuur en veilig om gaan met persoonsgegevens. Een prettige oplossing? Automatiseren.


β€œUiteindelijk bieden we gemak voor jou en je gasten”


Precies daarom zijn we meer dan 10 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van VisitorControl. Wat we voor ogen hadden? Event software die gemak aan jou en je gasten biedt. Hoe het werkt en wat de mogelijkheden allemaal zijn lees je hier.

Evenementen registratie bij o.a. Jumbo en KPN

De afgelopen jaren maakte o.a. Jumbo, Albert Schweitzer, KPN, Hornbach en Mars gebruik van VisitorControl. Fijne samenwerkingen met bijzondere wensen bij elke partij Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier hun ervaringen.


Kortom, je pakt je event registratie dus slimmer aan door de registratie in vier fases te verdelen. Automatiseer je processen en leer van ervaringen van andere. We helpen je graag op weg en laten je VisitorControl graag aan je zien. Want dan kom je binnen!

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

❌
Hulp nodig Hulp nodig?
πŸ“ž
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
πŸ“§
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
πŸ’¬
❌ πŸ‘‹πŸ» Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!