EN ONLINE EVENT ORGANISEREN

Bedrijfsevent organiseren

tijdens corona?

EEN ONLINE EVENT ORGANISERENBedrijfsevent organiseren

tijdens corona?

Organiseer je bedrijfsevenement in 4 stappen

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement gebruik je het liefst één software tool voor de event registratie. Daar zijn we met VisitorControl groot mee geworden en hebben we nu op doorgebouwd. We hebben namelijk het Live Platform geïntegreerd in VisitorControl. Dat wil zeggen dat je ook bij een online event één tool kunt blijven gebruiken van begin tot eind. Zo werkt het:

Uitnodigen

Nodig je gasten uit via een gepersonaliseerde e-mail in de stijl van jouw bedrijfsevent.  Deze e-mail bevat een gepersonaliseerde aanmeldlink.

Inschrijven

Laat je gasten zich simpel online registreren voor het online bedrijfsevent. Zelfs het samen stellen van een eigen online programma voor verschillende sessies is hierbij mogelijk! Gasten ontvangen vervolgens direct een mail met een link naar het Live platform.

Deelnemen & Streamen

In het Live platform kunnen je gasten de verschillende sessies bijwonen en de streams bekijken. Ook is het mogelijk om vragen te stellen en je deelnemers direct te betrekken bij jouw bedrijfsevenement!

Opvolgen

VisitorControl biedt diverse tools om je gasten betrokken te houden na afloop van je event. Ben je gewoon benieuwd naar de ervaring van je gasten? Stuur ze na afloop een online evaluatie. Hoppa, zo geregeld!

Functionaliteiten Live Platform voor bedrijfsevent

Ons Live Platform bestaat uit vele functionaliteiten. Van meerdere streams met eigen programma’s, interactieve opties, chats, tot openbare en beveiligde streams. Alle functionaliteiten van het Live Platform vind je hier.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement? Neem vrijblijvend contact op met Frank. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw online bedrijfsevent!

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

Hulp nodig Hulp nodig?
📞
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
📧
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
💬
👋🏻 Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!