HYBRIDE EVENT PLATFORM

Jouw event nu ook online!

Een Hybride Event organiseer je gedeeltelijk of volledig online met het Live Platform van VisitorControl.​​​​​​​

Jouw online event kan met VisitorControl al live zijn binnen 24 uur.


Ik wil een demo

Jouw hybride event

in 4 stappen

Uitnodigen
Uitnodigen

Nodig je gasten uit via een gepersonaliseerde e-mail in de stijl van jouw hybride event.  Deze e-mail bevat een gepersonaliseerde aanmeldlink.

Inschrijven
Inschrijven

Laat je gasten zich simpel online registreren. Zelfs het samen stellen van een eigen online programma voor verschillende sessies is hierbij mogelijk! Gasten ontvangen vervolgens direct een mail met een link naar het Live platform.

Deelnemen
Deelnemen

In het Live platform kunnen je gasten de verschillende sessies bijwonen en de streams bekijken. Ook is het mogelijk om vragen te stellen en je deelnemers direct te betrekken bij jouw online event!

Opvolgen
Opvolgen

VisitorControl biedt diverse tools om je gasten betrokken te houden na afloop van je hybride evenement. Ben je gewoon benieuwd naar de ervaring van je gasten? Stuur ze na afloop een online evaluatie. Hoppa, zo geregeld!

FUNCTIONALITEITEN

Alles in één platform

voor je live hybride evenement!

Meerdere streams met eigen programma's

Laat je gasten online een eigen programma kiezen. Het is mogelijk om één of meerdere streams in te zetten binnen je event.  Op deze manier creeΓ«r je eenvoudig meerdere sessies en laat je gasten hun programma zelf samenstellen.

Maak je online event interactief

Ben je op zoek naar meer interactie bij je stream? Maak dan gebruik van een poll om de mening van je kijkers te vragen. Een poll verschijnt automatisch bij alle gebruikers in het scherm. Ook het resultaat van de poll kun je eenvoudig delen met je kijkers.

Ga in gesprek

met je kijkers

Wil je zorgen voor nog meer contact op je online event?  Activeer dan de chat bij je sessie. Iedere sessie heeft een eigen chat waardoor zowel kijkers als de host eenvoudig contact met elkaar kunnen hebben.

πŸ›‘

Een veilige stream oplossing

Het Live platform is geschikt voor meerdere streamingsdiensten. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw online evenement. Simpelweg kun je hierbij kiezen uit twee opties.


Openbare streams

Je maakt gebruik van bekende streamplatforms zoals YouTube en Vimeo om je video online uit te zenden. Deze streams zijn openbaar, voor iedereen toegankelijk en vaak gratis beschikbaar.


Beveiligde stream

Wil je dat jouw stream beveligd is en Γ©cht alleen door genodigden gebruikt kan worden? Prima, we maken hiervoor gebruik van een beveiligde stream die enkel door genodigden bekeken kan worden. Handig als je bijvoorbeeld vertrouwelijke informatie online wil presenteren.


Hulp nodig bij je stream?

Natuurlijk helpen we je bij het kiezen van de juiste stream voor jouw hybride event. Daarnaast ondersteunen we je ook bij het kiezen van een geschikte video-partij, studio of de juiste apparatuur!


Demo aanvragen

HANDIG OM TE WETEN

Een doordacht platform

voor hybride events

🎨

Een platform in jouw eigen stijl

Het Live platform is volledig te branden in jouw eigen stijl. Van de uitnodigingsmail tot aan de kleuren van het Live platform. Samen zorgen we ervoor dat jouw online event volledig naar jouw wensen en smaak is ingericht.

βœ”

Een gebruiksvriendelijke oplossing

Stuur je gasten een uitnodigingsmail of link en je bent klaar om te starten. Gebruikers openen de link en zijn direct ingelogd in het platform. Hierbij zijn ingewikkelde installaties van Microsoft Teams, Zoom of andere software verleden tijd.

πŸš€

Je online event naar een hoger niveau!

De beleving van je event online is natuurlijk net even anders dan gebruikelijk. Het Live platform zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden. Zo is het nog steeds mogelijk om je 'gasten' op een leuke manier te verwelkomen op je online event met een persoonlijke boodschap.

🎧

Support voor jouw event

Als experts helpen we je graag met het inrichten van jouw online event. Samen kijken we naar de beste oplossing. Op deze manier geven we jou en je gasten de beste en leukste online ervaring!

BEL MET FRANK

Benieuwd naar de mogelijkheden

voor jouw event?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het VisitorControl live platform?

Neem vrijblijvend contact op met Frank. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkeden voor jouw online event!


Contact opnemen met Frank

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

❌
Hulp nodig Hulp nodig?
πŸ“ž
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
πŸ“§
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
πŸ’¬
❌ πŸ‘‹πŸ» Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!