Ervaringen

Jumbo

Jumbo supermarkten start met ‘Live Platform’ van VisitorControl.

Dashboard
In samenwerking met VisitorControl en Quadia organiseerde Jumbo de online themadag ‘Jumbo Live’. De online editie van hét event waarbij ieder kwartaal alle vestigingen van Jumbo samenkomen. Door de corona maatregelen dit keer online in plaats van op een gave locatie in het land. Met een interessante live-show en verdiepingssessies kon Jumbo alle medewerkers toch voorzien van de laatste info voor het komende kwartaal. Lees en leer van hun aanpak.


Gemakkelijk en eenvoudig in gebruik

Online evenementen organiseren is voor vele eventmanagers nieuw. Daarom staat bij het ‘Live Platform’ gebruiksgemak voorop. Net zoals voorgaande edities van het evenement verliep het registratietraject via VisitorControl. In plaats van een e-ticket ontvingen medewerkers nu een unieke magic-link naar het online platform. Met één klik op de link konden medewerkers direct de uitzending bekijken op het Live Platform. Extra add-ons of installaties? Die zijn bij het Live Platform niet nodig. Zowel de registratie als het platform zijn naadloos in elkaar verweven. Handig dus voor zowel Jumbo als haar medewerkers.

De samenwerking tussen alle partijen verliep vloeiend
Marieke Habraken
Marieke Habraken Eventmanager

Iedere medewerker een eigen programma

Met behulp van het Live Platform schreef iedere medewerker zich in voor de programma’s waar zij enthousiast van werden. Dit kon vooraf en tijdens het online event. Medewerkers konden hierdoor deelnemen aan verschillende verdiepingssessies tijdens deze online themadagen.


Smullen met de proefbox

Jumbo weet als geen ander hoe belangrijk het is om (winkel)ervaringen te optimaliseren. De traditie van het proeven van nieuwe seizoensproducten werd ook tijdens dit event voorgezet. Medewerkers ontvingen vooraf een heerlijk proefbox. Deze werden tijdens de sessies uitgebreid besproken en geproefd! Op deze manier zorgde Jumbo niet alleen voor lekkere content maar was het ook nog eens een middag om van te smullen. En dat bleek uit de interactie cijfers.


Meer interactie & meten van resultaten

Bij het introduceren van nieuwe plannen horen vragen. Zo werkt dat toch? Zo ook tijdens ‘Jumbo Live’. De enthousiaste medewerkers zaten vol vragen over nieuwe kassa technologieën en seizoens-producten. Via het platform konden medewerkers eenvoudig vragen stellen aan de experts. Andersom was er ook een mogelijkheid om polls te starten om de reactie van het publiek te pijlen. Het Live Platform meet automatisch de betrokkenheid van de kijkers. Zo heb je als organisator niet alleen inzicht in het aantal streams maar heb je ook inzicht in het aantal berichten en antwoorden van een verdiepingssessie.


Klinkt leuk, maar wat kun je daar nou precies mee? Met deze gegevens kun je als organisator tot in detail zien welke onderdelen interessant waren en welke wat minder. Precies de data die je wilt hebben als je jouw volgende online event nóg beter wilt organiseren.


En.. hoe werkt dat streamen?

De stream werd tijdens deze online themadag verzorgt door Quadia. Als ervaren partner in streaming weten zij als geen ander hoe te werk te gaan. Quadia voorzag meerdere streams voor de gezamenlijke opening en verdiepingssessies. Mede door deze samenwerking kunnen we terugkijken op een succesvolle eerste editie van deze online Jumbo themadag! Toch Marieke?

Absoluut! De samenwerking tussen alle partijen verliep vloeiend. Hierdoor kijken we terug op een mooie editie van onze themadag.
Marieke Habraken
Marieke Habraken Eventmanager

Benieuwd wat het Live Platform voor jouw hybride of online event te bieden heeft?

Neem daarvoor contact op met Frank

of bekijk alles over het het Live Platform.


Contact met Frank

Live Platform


  • Online registratie
  • Eenvoudig je eigen programma samenstellen
  • Unieke branding
  • Verdiepingssessies
  • Live chat
  • Polls

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

Hulp nodig Hulp nodig?
📞
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
📧
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
💬
👋🏻 Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!