Ervaringen

Slimstock

Een succesvolle klantendag online organiseren, Slimstock deed het!

β„Ή Alle info op één plek
De experts in voorraadoptimalisatie organiseerde met succes haar allereerste online klantendag in samenwerking met VisitorControl. En met succes! Voor zo'n 400 betrokken klanten bracht Slimstock een afwisselend online event. Van de laatste software-updates tot interessante klantverhalen, alles kwam aan bod!


Als wereldwijde speler op het gebied van voorraadoptimalisatie wil Slimstock haar klanten graag up-to-date houden rondom haar software Slim4 en bijhorende voordelen voor klanten. Waarbij Slimstock jaarlijks haar klanten uitnodigt voor een fysieke klantendag was het nu tijd voor een online variant. En hoe!


Een slim programma!

Lisanne van de Kuilen, eventmarketeer bij Slimstock, zorgde samen met het haar collega's voor een prachtig afwisselend programma. Hierbij draaide het niet alleen om de laatste updates vanuit Slimstock, ook klanten kregen een prominente plek binnen het programma. Met een 4-tal vooraf opgenomen klantverhalen creΓ«erde Slimstock een inspirerend programma voor voorraad-professionals.


Het inschrijven en kiezen voor deze break-out sessies was zowel voorafgaand aan het event als tijdens het event mogelijk. Op deze manier had de bezoeker de mogelijkheid om zelf haar programma samen te stellen. En wil je tijdens een break-out toch even een ander klantverhaal bekijken? Geen probleem, je wisselt eenvoudig in het Live Platform!

foto's door Patrick van Beek - Taste Media


Online interactie & Pubquiz

Dat de klanten van Slimstock betrokken zijn bij het product blijkt uit de reacties en vragen die gesteld werden in de chat van het Live Platform. Tijdens de plenaire sessies en break-outs werden er ruimschoots vragen gesteld. Medewerkers van Slimstock zaten tijdens het event online klaar om al deze vragen direct te beantwoorden in het Live Platform.


Deelnemers konden qua interactie niet alleen gebruik maken van de chat, maar waren ook actief aanwezig tijdens de Slimstock Pubquiz waar de middag mee werd afgesloten.

De organisatie van een online event kan je niet vergelijken met die van een fysiek event. Het succes begint bij het vinden van de juiste partners, en VisitorControl is er daar zeker één van!
Lisanne van de Kuilen
Lisanne van de Kuilen Eventmarketeer

Soepele samenwerking!

Niet alleen tijdens een fysiek event wil je dat alles goed op elkaar afstemd is, ook online is dit natuurlijk van groot belang. Denk hierbij aan een geschikte studio-locatie, video-crew en regie. Slimstock heeft voor haar live event gekozen voor een groene -online- omgeving en verraste haar kijkers met een prachtige studio setting vanuit het Ebben Inspyrium in Cuijk. De techniek werd hierbij verzorgt door Taste Media welke inmiddels al meer dan een jaar de vaste partner is op het gebied van live-registraties. De combinatie van deze geschikte locatie en de juiste partijen maakte het voor Slimstock een succesvol event waarmee het haar online klantendag direct op de kaart heeft gezet.

Benieuwd wat het Live Platform voor jouw hybride of online event te bieden heeft?

Neem daarvoor contact op met Frank

of bekijk alles over het het Live Platform.


Contact met Frank

Online klantendag


  • Compleet online van registratie tot Live Platform
  • Gebruiksvriendelijk Live Platform
  • Volledig in eigen huisstijl
  • 4 online break-out sessies
  • Online Pubquiz
  • Livestream in hoge kwaliteit
  • Unieke studio locatie

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

❌
Hulp nodig Hulp nodig?
πŸ“ž
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
πŸ“§
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
πŸ’¬
❌ πŸ‘‹πŸ» Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!