Ervaringen

Jumbo

Alle events van Jumbo in één platform.

🛡 AVG Proof
🎫 E-tickets
👛 Betalingen
Uitnodigen
🎨 Inschrijfpagina op maat
Dashboard

Een platform voor alle events.

Van open dag tot meerdaags event.


Al meerdere jaren is VisitorControl dé tool voor Jumbo supermarken als het gaat om het opzetten van evenementen. Jumbo organiseert jaarlijkse een groot scala aan interne en externe evenementen. Van themadagen voor haar personeel tot aan jubilea en grote sport-evenementen. Er is altijd wel iets te vieren bij Jumbo!


Schaalbaar en passend voor ieder evenement

De inzet van het VisitorControl platform gebeurde in het begin voornamelijk bij de grotere evenementen. Dit waren evenementen waarbij de expertise van VisitorControl goed van pas kwam. Mede door de prettige samenwerking en diversiteit aan evenemenen heeft Jumbo ervoor gekozen om de samenwerking met VisitorControl om te zetten in een abonnementsvorm. Hierdoor kan Jumbo vrijwel al haar events zelf opzetten en beheren. Van uitnodiging tot aan het bouwen van e-tickets en inchecken van gasten op locatie!

VisitorControl maakt het mogelijk om eenvoudig events te beheren. Eenvoudige tools en een supersnelle reactietijd maken het voor ons een fijne samenwerking.
Ginny Rijksen
Ginny Rijksen Eventmanager | Jumbo Supermarkten

Een eigen platform voor de Jumbo Events

De evenementen afdeling van Jumbo beschikt over een eigen portal waarin ze gemakkelijk haar evenementen op zetten. Van het uitnodigen van gasten tot aan het sturen van enquetes na afloop. Mede door de gebruiksvriendelijke interface is het gemakkelijk om snel met een evenement van start te kunnen gaan. Bij speciale evenementen van Jumbo kijkt er een expert om samen tot de beste oplossing te komen. Zo verzorgt VisitorControl meerdere keren per jaar de Jumbo Themadagen met medewerkers vanuit heel Nederland. Met een gepersonaliseerd e-ticket en naambadge verwelkomen we de gasten op de meeste mooie eventlocaties in Nederland.

Van evenementen naar HR ondersteuning

VisitorControl ondersteund niet alleen de afdeling evenementen maar helpt ook de HR afdeling van Jumbo.

Met onder andere het inititatief 'Samen op de winkelvloer' zorgt HR ervoor dat het hoofdkantoor aanlsuiting houdt bij al haar winkels. Medewekers van het Jumbo hoofdkantoor lopen hierbij verplicht een dag per jaar mee met een winkel naar keuze. VisitorControl heeft dit proces volledig geautomatiseerd. En met succes! Dit zorgt niet alleen voor een hogere opkomst maar brengt ook data en cijfers direct in beeld.

Uitdagingen


  • Alle interne evenementen in één platform
  • Diversiteit aan evenementen
  • Afwisselende flowsOplossingen


  • Één platform voor alle events
  • Flexibele events inrichten
  • Online betalingen
  • Volledig in de Jumbo huisstijl

Dan kom je binnen!

Van uitnodigen tot aan bedanken, regel het met VisitorControl

❌
Hulp nodig Hulp nodig?
📞
Bel ons We zijn nu bereikbaar
Stuur een Whatsapp Binnen een uur reactie
📧
Stuur een e-mail Reactie binnen één dag
🏠
Bezoek ons Nieuwstraat 10 in Heesch
💬
❌ 👋🏻 Hi! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Vraag het ons!