Snertrit Rijsbergen 2021

Eindelijk weer een toertocht rijden!

Nu alle maatregelen zijn versoepelt, kunnen we de Snertrit organiseren.

Deze keer zijn we te gast bij Café Buitenlust in Rijsbergen, vanuit daar zal er zaterdag om 11.00 uur een toertocht met de Unimogs vertrekken voor een mooie rondrit door de omgeving en een interessante tussenstop bij een grondverzetbedrijf. Voor degene die alleen de toertocht willen rijden staat er vanaf 10.00 uur koffie en koek klaar, natuurlijk is er ook de mogelijkheid om er een gezellig weekend van te maken en zal er een camping plaats worden ingericht vanaf vrijdag middag 16.00 uur tot zondag. Dat is dan ook compleet verzorgd inclusief 2x ontbijt en 1x avondeten, ook is er daar de mogelijkheid om vrijdag avond daar te eten.

Onkosten voor de toertocht op zaterdag incl. Koffie met koek, lunch en snert zijn 10 euro pp voor leden van UCN en 15 euro pp voor niet leden.

Onkosten met overnachting incl. BBQ, ontbijt, lunch en snert zijn 40,00 euro pp voor leden van UCN en 45 euro pp voor niet leden.

Adres:
Café Buitenlust
Huisakkerstraat 2
4891 ZM Rijsbergen

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de snertrit. Lukt het inschrijven niet neem dan contact op met ons via club@unimogclub.nl

Jouw gegevens

Clubnr

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

E-mailadres *

Mobiel *Wanneer wil je komen
Geef hieronder op hoeveel introduces je mee wilt nemen.
Aantal Leeftijd Kosten
Personen vanaf 12 jaar € 45
Kinderen 4 tot 12 jaar € 20
Kinderen tot 4 jaar € 0
Totaal -
Aantal Leeftijd Kosten
Personen vanaf 12 jaar € 15
Kinderen 4 tot 12 jaar € 7.5
Kinderen tot 4 jaar € 0
Totaal -

* verplicht veld