Registratie Programma Sprekers

HeroFestival 23 juni 2022

We are game changers

Op donderdag 23 juni 2022 vindt het HeroFestival plaats, seeded by HortiHeroes & Topsector T&U. Het event voor ondernemende impactmakers, ambitieus talent en nieuwsgierige organisatie vernieuwers. Samen zorgen we voor (inter)actie en een gezonde dosis creatieve en inspirerende ‘chaos in de orde’.

Met een thema waarmee we de spotlight zetten op succesvolle innovaties, uitdagende startups en de jonge talenten van de toekomst. Op inspiratie binnen en buiten de Food & Flower industrie met ruimte voor creëren, experimenteren en leren: WE ARE GAME CHANGERS.

Deze editie vindt plaats bij H20 Esports Campus Amsterdam. Op deze campus is een netwerk van 100+ organisaties (startups, onderwijspartners tot corporates) actief. Een fantastische katalysator voor een positieve impact op de Food & Flower industrie en een walhalla voor de nieuwe generatie!

Locatie
H20 Esports Campus Amsterdam
Tijd
13:30 - 19:30 uur
Bekijk het PROGRAMMA HIER

Level up and update your version of today!


Jouw gegevens

Vul hieronder je gegevens in. Vergeet niet je e-mailadres te controleren. We sturen hier je bevestigingsmail en ticket(s) naartoe.


Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Functie
Ik ben werkzaam bij een


Betalen


De ticketprijs is €99,95.

Je betaling kan voldaan worden met iDeal, Bancontact of SOFORT Banking. Klik op betalen om doorgestuurd te worden naar de betaalpagina.


Kortingscode
HortiHeroes

“Wereldwijd impact maken en bijdragen aan gezondheid en geluk voor de snelgroeiende wereldbevolking. Een uitdaging waar de Nederlandse Food & Flower industrie dagelijks met passie, jarenlange expertise en (high) tech innovatie aan werkt. We zijn ambitieus als het gaat om het duurzaam voeden en vergroenen van de wereld en staan tegelijk voor uitdagingen waar samenwerking tussen gevestigde bedrijven, startups, kennisinstellingen en toekomstige helden vanuit diverse opleidingen essentieel is. Met dit programma geven we een podium aan ambitieus talent, delen we het verhaal van een unieke vers keten en maak jij kans om met een frisse blik de 'status quo' te challengen met jouw visie en vragen.”