Koop hier je bingotickets!

Na een eerste succesvolle editie is het tijd voor 'Part 2'. Samen met de horeca-ondernemers van het Osse centrum vermaken we je weer met een gezellige en spetterende bingo-avond. Tijdens een wat korter maar krachtig avondprogramma met een vernieuwend presentatieteam zijn er weer mooie prijzen te winnen. Deze avond, live vanuit Theater de Lievekamp, gaat plaatsvinden op 6 maart om 19:30 uur. We spelen deze avond weer verschillende bingorondes en vermaken je met live entertainement. De opbrengst gaat naar Osse horecaondernemers in het centrum. 

 

Dé Osse Jeugdbingo Show

Dit jaar zal er uitgebreid worden met 'Dé Osse Jeugdbingo Show'. Op 6 maart van 16:00 uur tot 17:00 uur zullen er vele gave prijzen te winnen zijn door jeugdige deelnemers. de Bingotickets-verkoop voor de Jeugdbingo start later, meer info volgt.

 

Prijzen 

Veel bedrijven hebben zich al aangesloten bij het initatief en we hebben dan ook weer veel prijzen weg te geven! Hou het evenement op Facebook in de gaten voor bekendmaking van enkele (hoofd)prijzen.

Doorloop de onderstaande stappen om gemakkelijk jouw bingotickets te bemachtigen.
Je kunt jouw bingotickets direct downloaden en je ontvangt ze in je mailbox!STAP 1
Kies je bingoticket(s)

Ieder bingoticket bevat 4 bingo-kaarten waarmee we in totaal 12 rondes spelen.

1 Bingoticket € 15,00 + € 1,00 servicekosten
3 Bingotickets € 14,00 + € 1,00 servicekosten
5 Bingotickets € 13,00 + € 1,00 servicekosten
1 jeugdbingo bingoticket € 4,00 + € 1,00 servicekosten
Totaal

STAP 2
JE GEGEVENS

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *

Controleer of je e-mailadres klopt. Hier worden je bingotickets naar toe gestuurd!

STAP 3
BETALEN

Je betaling wordt voldaan met iDeal. Kies hieronder je bank en klik op betalen om doorgestuurd te worden naar de betaalpagina van je bank.
Velden met * zijn verplicht.