Koop je bingoticket(s)

Na een mega succesvolle editie in de eerste lockdown periode is het NU tijd voor Dé Heesche Bingo Show-part 2. Met een nieuwe lock-down voor de deur is het plezier af en toe weer ver te zoeken. Tijd dus voor een nieuwe ronde BINGO!

We brengen Heesch en omstreken weer een avond vol vertier, gezelligheid, slappe klets en prijzen! Zorg dat je er klaar voor zit op zaterdag 7 november, potloden geslepen, nootjes op tafel en natuurlijk een vette hap van jouw favoriete horecazaak.


Deze avond staat centraal voor een aantal stichtingen en verenigen in Heesch die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, daarom gaat de opbrengst deze keer naar: HVCH, Horizon, Scouting Heesch, Stichting Carnavalsviering Heesch en 't Kuipke. Daarnaast zullen er hele gave prijzen te winnen zijn, waarbij we uiteraard de Heesche Horeca zeker niet vergeten!

 

Sponsor worden?

Wil je een prijs sponsoren of meerdere ticket(s) kopen voor je bedrijf? Dat kan!  Als eerste is het mogelijk één of meerdere prijzen beschikbaar te stellen voor de Bingo. Daarnaast kun je ook kiezen voor een sponsor-pakket.  Bekijk hier meer informatie over sponsoring en sponsorpaketten.STAP 1
Kies je bingoticket(s)

Ieder bingoticket bevat 4 bingo-kaarten waarmee we in totaal 12 rondes spelen.

1 Bingoticket € 12,50 + € 1,00 servicekosten per ticket
3 Bingotickets € 11,00 + € 1,00 servicekosten per ticket
Totaal incl. BTW & Servicekosten

STAP 2
JE GEGEVENS

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *

Controleer of je e-mailadres klopt. Hier worden je bingotickets naar toe gestuurd!

STAP 3
BETALEN

Je betaling wordt voldaan met iDeal. Kies hieronder je bank en klik op betalen om doorgestuurd te worden naar de betaalpagina van je bank.
Velden met * zijn verplicht.