Draag je collega aan voor één van de ASz Zorg-awards

Aan wie denk jij? terug naar het overzicht

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Draag je collega aan voor één van de ASz Zorg-awards

De awards zijn bedoeld om betrokken, bevlogen, innoverende of verbindende collega’s te eren en waarderen. Wie die collega’s zijn, dat bepaal jij. Klik daarvoor op de paarse knop ‘Inschrijven’ en vul het formulier in. Op het formulier vind je vijf verschillende categorieën, aansluitend bij de kernwaardes van ons ziekenhuis. Een beoordelingscommissie maakt vervolgens een selectie en kent aan de verschillende categorieën een aantal genomineerden toe.

De awards zijn onderverdeeld in de volgenden categorieën:

Giga Groen
Dat team waarvan de leden gezamenlijk naar het ziekenhuis fietsen. Die afdeling, waar het energieverbruik flink is verminderd of de Stuurgroep Duurzaamheid in zijn geheel. Wie doet er volgens jou zijn of haar stinkende best ons milieu en onze natuur zo min mogelijk kwaad te doen. Kortom: wie is er giga groen?

Opleiden en Leren (voorheen Opleidersprijs)
Een award voor die werkbegeleider die ervoor zorgt dat jij het maximale uit jezelf haalt. Voor die opleider die kennis zo enthousiast overbrengt, dat je aan zijn of haar lippen hangt. Want zo’n begeleider of opleider verdient een beetje extra waardering.

Fit en Vitaal
We streven ernaar dat iedereen binnen ons ziekenhuis zo goed mogelijk in balans blijft. Welk idee of welke collega draagt daar volgens jou echt aan bij? Het project Fit in de Nacht wellicht? Het Mentaal Ondersteuningsteam of die collega die de vegetarische vrijdag op jullie afdeling introduceerde? Bij wie hoort de Fit en Vitaal award thuis?

Allemaal Digitaal
De overgang naar HiX 6.3, digitale folders, afspraakbevestigingen via de mail en beeldbellen met de dokter. Er zijn talloze voorbeelden van digitalisering in ons ziekenhuis. Maar wat heeft jou het meeste opgeleverd? Of wie heeft jou óf onze patiënten geholpen zo goed mogelijk mee te kunnen gaan in die digitalisering. Wie moet volgens jou de prijs Allemaal Digitaal te krijgen?

Lef en Leiderschap
Een leerling, een collega of een leidinggevende die net iets boven de rest uitstijgt. Vanwege vernieuwende ideeën, onaflatend enthousiasme of het talent om anderen mee te krijgen. In iedere klas of team zit wel zo iemand. Gun jij hem of haar de award voor Lef en Leiderschap?

Motivatie voor deze aanbeveling

Er zijn vijf onderdelen die beoordeeld worden: betrokkenheid, bevlogenheid, innovatie, positieve invloed op werkklimaat en verbinder. Motiveer per onderdeel je aanbeveling en ondersteun dit met voorbeelden.

Betrokkenheid; bijv. bereidheid om te helpen, kritisch op eigen prestaties, enthousiaste inzet.

Bevlogenheid: bijv. doet iets extra's voor zijn werk, is trots op zijn/haar vak, is loyaal.

Innovatie: bijv. is nieuwsgierig, is op zoek naar verbeteringen.

Positieve invloed op werkklimaat: bijv. wisselt kennis en ervaringen uit, geeft en ontvangt feedback.

Verbinder: bijv. zoekt inter- en multidisciplinair naar samenwerking en maakt verbinding.
 

Nomineren kan tot 12 december 2022

 

Inschrijven
21 november 2022
Online
10:00 uur tot 23:59 uur
Inschrijving gesloten